to ja wrzuce kilka zrobionych na szybko fotek mojej sylwestrowo-noworocznej pracy
zdjecia na szybko bo musiałem w droge ruszac i dobrego sprzętu też pod ręką nie było
postaram sie wrzucić zdjęcia w lepszej jakosci po weekendzie to jeszcze raz ogarne auto bo juz troche sie przybrudzilo. co do samego wosku to nie jestes jakis hi-end ale lubie sobie nim popracować daje fajny efekt
[ Dodano: Nie 12 Sty, 14 16:43 ]
Zamieszczone przez lu5asz
Ten Petes podobno daje swietny wet look.Pokazal bys zdjecie calego auta,albo jakiejs czesci
ponieważ byłes ciekaw to wczoraj troche ogarnąłem auta i zrobiłem kilka fotek poglądowych(troszkę lepszym sprzętem niż ostatnio) dla Petes-a
Noo noo, "...ładne cacko" , kurde na forum nie widać jak jedna osoba napisze raz za razem, no trochę błąd , no nic narzekanie nic nie da jeszcze raz fajnie odbicia jednak czarny ma swoja magię, może mało wdzięczny w utrzymaniu ale po zrobieniu szal ch.... na Wembley jak to mawiają starzy górale :lol:
gusiak11, dzięki za miłe słowo i co do koloru to nic dodac nic ujac, jak zadbany to efekty robią wrażenie. w utrzymaniu moze nie łatwy jak pogoda kiepsa ale jak juz są warunki to można błysnąć :szeroki_usmiech ale co raz bardziej mnie wciąga ta zabawa i jakos mi bardziej sprawia radość jak ide umyc auto jak sie przbrudzi niż jak jade w brzydką pogode i mysle: znowu brudny :P
aczkolwiek są kolory które mogą tez robić wrazenie według mnie jakis niebieski wpadający w atrament, widziałem tez relacje na KA Maserati Quattroporte w takim czerwonym kolorze z jasnym srodkiem - mega połaczenie. czerwień, głębia - miażdży
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Dobra robota, fajny efekt 8) Licze na update ile polezy 53 "zimowa" pora, bo na lato to super wosk. Jaki przebieg i jak myty.
Kazdy lakier mozna zrobic tak, ze efekt zwali z nog, tylko z czarnym jest to najprostsze .
Dobrze przygotowany bialy lakier to jest dopiero cos, jak sie zaparkuje kolo innego bialego - osom
witachu, ładny efekt. A co racja to racja wciąga ta zabawa. Fajne jest postawić auta na parkingu i podziwiać jego blask pośród innych zwyczajnie mytych aut.
2.0-16v Michał, może i bym to zrobił ale za wynajem chcą jakąś chorą kasę :evil: tak więc na razie musi wystarczyć parking strzeżony :diabelski_usmiech
Komentarz